We hebben onszelf in 2020 tot doel gesteld om binnen een jaar alle 21 Nationale Parken te bezoeken. Dat is gelukt!

Nederland heeft 21 Nationale Parken en één in oprichting. Heide, bossen, duinen, een enorme variatie aan landschappen! Allemaal prachtige gebieden met een eigen karakter. Hierover schreef ik een artikel op de website van Wandelmagazine. En op de website van Oppad schrijf ik over mijn favoriete parken.

Op deze pagina’s vind je informatie en de typische kenmerken van ieder park. Daarnaast vertel ik je over de wandelingen of fietstochten die we hebben gemaakt, waar we gestart zijn, wat je er zo al kunt zien en doen. En natuurlijk krijg je een indruk van het park door de foto’s die ik erbij plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *